Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Μέγεθος χαρτιού

Μέγεθος χαρτιού

ΣΑΡΩΤΕΣ

Υπάρχουν 13 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 13
 • Avision AD130

  Συνδυάζοντας έναν επίπεδο σαρωτή με την ευκολία ενός ADF 50 σελίδων, ο σαρωτής της Avision AD130 είναι μια συμπαγής, φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά προσιτή λύση ανίχνευσης παραγωγικότητας που παρέχει 30 σελίδες ανά λεπτό και 60 εικόνες ανά λεπτό σε 300 dpi. Ο AD130 είναι εύκολος στη χρήση μέσω της οθόνης LCD και των κουμπιών του πίνακα. Επιλέγοντας τον προορισμό σας και πατώντας το κουμπί "Σάρωση", μπορείτε να σαρώσετε ένα έγγραφο σε μορφή αρχείου PDF, JPEG, BMP ή GIF με δυνατότητα αναζήτησης και να στείλετε τη σαρωμένη εικόνα σε έναν προεπιλεγμένο προορισμό, όπως εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτυπωτή, ή ακόμα και ένα διακομιστή cloud, όπως το Google Drive, το Dropbox, το Evernote ή το Microsoft SharePoint.

 • Avision AD230

  Ο AD230, είναι ενας σαρωτής διπλής όψεως 40 σελίδων ανά λεπτό, ο οποίος είναι γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικά προσιτός για επιχειρήσεις, όπου είναι απαραίτητη η σάρωση πλαστικών καρτών ταυτότητας, επαγγελματικών καρτών, εγγράφων ή άλλων βαρέων καρτών. Συνδυάζοντας τεχνολογίες ανάστροφης κύλισης και προηγμένων τεχνολογιών τροφοδοσίας χαρτιού, το AD230U εξισορροπεί τη γρήγορη ταχύτητα με εξαιρετική αξιοπιστία σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σάρωσης.

 • Avision AD240nw

  Ο AD240NW, είναι ενας δικτυακός σαρωτής διπλής όψεως 40 σελίδων ανά λεπτό, ο οποίος είναι γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικά προσιτός για επιχειρήσεις, όπου είναι απαραίτητη η σάρωση πλαστικών καρτών ταυτότητας, επαγγελματικών καρτών, εγγράφων ή άλλων βαρέων καρτών. Συνδυάζοντας τεχνολογίες ανάστροφης κύλισης και προηγμένων τεχνολογιών τροφοδοσίας χαρτιού, το AD230U εξισορροπεί τη γρήγορη ταχύτητα με εξαιρετική αξιοπιστία σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σάρωσης. Διαθέτει επίσης WiFi και Touch Screen LCD 8".

 • Avision AD620n

  Το νέο Avision AV620N είναι ο νέος παραγωγικός σαρωτής με υψηλές δυνατότητες, όπως η δικτυακή σάρωση και δυνατότητα σάρωσης σε USB Flash χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

  Με εργονομικό σχεδιασμό σας το Avision AV620N προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης από το καπάκι με διπλή όψη αλλά και με τροφοδότη 50 φύλλων, δίνοντας σας την δυνατότητα να σαρώσετε και σε υψηλή ανάλυση αλλά και σε υψηλές ταχύτητες.

  Η νέα εκπληκτική δυνατότητα του Avision AV620N είναι η δυνατότητα δικτυακής σάρωσης λόγω της ενσωματωμένης κάρτας Δικτύου, αναλαμβάνοντας όλες τις σαρώσεις του χώρου σας.

  Επωφεληθείτε από την ενσωματωμένη εφαρμογή Avision Button Manager V2 για άμεση αρχειοθέτηση των σαρωμένων εγγράφων εκεί που επιθυμείτε με ένα κουμπί.

 • Avision AV5400 A3

  Ο σαρωτής εγγράφων AV5400 είναι σαρωτής εγγράφων A3. Είναι σε θέση να ανιχνεύει έγγραφα μεγέθους A3 και είναι ιδανική λύση για σάρωση βιβλίων και φωτογραφιών με εξαιρετική αποτύπωση των χρωμάτων.

  Το AV5400 προσφέρει υψηλό ρυθμό σάρωσης έως και 50 σελίδες ανά λεπτό και 100 εικόνες ανά λεπτό (ασπρόμαυρο, 300 dpi, τοπίο). Ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 50 σελίδων είναι επίσης αρκετά ανθεκτικός ώστε να τροφοδοτεί χαρτί μεγέθους 5.8 "x 8.3" και A3 (11.7 "x 16.5") και με βάρος μεταξύ 60 g/m2 και 105 g/m2. • Kodak i1150 ScanMate

  Το Scanner Kodak ScanMate i1150 είναι ο τέλειος βοηθός για την διεκπεραίωση πολλών εργασιών στο γραφείο. Είναι αποδοτικό, γρήγορο, ήσυχο και προσφέρει ευκολία στη χρήση!

 • Kodak s2060w

  Εαν ο τρόπος εργασίας σας απαιτεί μεγάλη παραγωγικότητα, ταχύτητα και αξοπιστία στη σάρωση τότε το Kodak s2060w είναι ο σαρωτής που θα καλύψει 100% ανάγκες του χώρου εργασίας.

  Με τη χρήση τεχνολογίας Dual LED στη σάρωση σας εξασφαλίζει μεγάλη παραγωγικότητα, ταχύτητα στη προθέρμανση, διαύγεια εικόνας και σταθερότητα χρώματος. Όλες οι LED λάμπες καλύπτονται με εφ' όρου ζωής εγγύηση απο την Kodak.

  Λόγω της ποιότητας κατασκευής των Kodak Scanners σας εξασφαλίζεται ότι μπορείτε να περάσετε διαφόρων τύπων χαρτιά, ακόμα και ταυτότητες χωρίς να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

  Ο Σαρωτής καλύπτεται με 3 Χρόνια Εγγύηση επί τόπου αντικατάστασης από την Kodak Europe.

 • Kodak i3200

  Ο σαρωτής Kodak i3200 είναι έγχρωμος Α3 σαρωτής διπλής όψης με τροφοδότη, σχεδιασμένος για να παρέχει συνεπή απόδοση για το γραφείο σας και μπορεί να αναλάβει σχεδόν κάθε πρόκληση, ενώ καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο γραφείο σας - καθιστώντας τον ιδανικό για κάθε επιχείρηση.

  Ενσωματώνει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως SmartTouch, που επιτρέπει στο χρήστη να εκτελέσει γρήγορα και εύκολα εργασίες σάρωσης, Έξυπνη προστασία εγγράφου (Intelligent Document Protection) και μία λειτουργία που διαχειρίζεται έξυπνα μια σειρά από εργασίες επεξεργασίας εικόνας βελτιστοποιώντας αυτόματα την ποιότητα της εικόνας, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και αν τα έγγραφα είναι τσαλακωμένα.

  Ο Σαρωτής καλύπτεται με 3 Χρόνια Εγγύηση επι τόπου αντικατάστασης απο την Kodak Europe.

 • Kodak i4250

  Ο σαρωτής Kodak i4250 είναι έγχρωμος Α3 σαρωτής διπλής όψης με τροφοδότη, σχεδιασμένος για να παρέχει συνεπή απόδοση σε τμήματα παραγωγής και σε γραφεία εξυπηρέτησης μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών. Μπορεί να προσφέρει έναν πολύτιμο συνδυασμό ποιότητας, παραγωγικότητας και προσιτής τιμής. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ώρες αδιάλειπτης σάρωσης.

  Με την τεχνολογία Alaris Smart Touch, μπορείτε να εκτελέσετε έως και είκοσι διαφορετικές εργασίες σάρωσης με το πάτημα ενός κουμπιού - συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας αρχείων PDF, επισύναψης εγγράφων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αποστολής σαρωμένων αρχείων σε υπηρεσίες Cloud.  ,

  Ο Σαρωτής καλύπτεται με 3 Χρόνια Εγγύηση επι τόπου αντικατάστασης απο την Kodak Europe.

 • Epson WorkForce DS-410

  Ο σαρωτής WorkForce DS-410 προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά παραγωγικότητας σε τιμή εισαγωγικής κατηγορίας. Έτσι είναι ιδανικός για χρήστες σε μικρά ή οικιακά γραφεία που θέλουν να αγοράσουν έναν επαγγελματικό σαρωτή γεμάτο δυνατότητες, αλλά και για τμήματα IT που θέλουν να επενδύσουν σε ανθεκτικούς, ευέλικτους επιτραπέζιους σαρωτές για την επιχείρησή τους.

  Διαθέτει αυτόματη λειτουργία τροφοδότησης για γρήγορη και απλή σάρωση, απλά εισαγάγετε τα φύλλα και ο σαρωτής θα ξεκινήσει τη λειτουργία, ενώ με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων η σάρωση μεγάλων δεσμίδων εγγράφων είναι εύκολη υπόθεση.

  Ο DS-410 είναι ειδικά κατασκευασμένος για εντατική χρήση και χάρη στις μικρές διαστάσεις του καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο.

 • Epson WorkForce DS-530

  Ο γρήγορος και αποδοτικός έγχρωμος σαρωτής διπλής όψης DS-530 αποτελεί την έξυπνη επιλογή για τη διαχείριση επαγγελματικών εγγράφων, εξασφαλίζοντας απόδοση και ευελιξία παγκοσμίου κλάσεως. Με δυνατότητα σάρωσης έως 35 σελίδων/70 εικόνων το λεπτό, προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών διαχείρισης μέσων που επιτρέπουν τη γρήγορη αποτύπωση, τη δημιουργία ευρετηρίων και την κοινή χρήση σημαντικών εγγράφων για την επιχείρησή σας.

  Διαθέτει αυτόματη λειτουργία τροφοδότησης για γρήγορη και απλή σάρωση, απλά εισαγάγετε τα φύλλα και ο σαρωτής θα ξεκινήσει τη λειτουργία, ενώ με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων η σάρωση μεγάλων δεσμίδων εγγράφων είναι εύκολη υπόθεση.

  Ο DS-530 είναι ειδικά κατασκευασμένος για εντατική χρήση και χάρη στις μικρές διαστάσεις του καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο.

 • Epson WorkForce DS-770

  Ο γρήγορος και έξυπνος σαρωτής εγγράφων DS-770 με τροφοδότη φύλλων αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διαχείριση επαγγελματικών εγγράφων, εξασφαλίζοντας απόδοση και ευελιξία παγκόσμιας κλάσης. Με δυνατότητα σάρωσης σε ταχύτητες έως 45 σελίδες/90 εικόνες το λεπτό στα 300 dpi και δυνατότητα χειρισμού 100 σελίδων τη φορά χάρη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων που διαθέτει (ADF), αυτός ο ισχυρός σαρωτής μικρών διαστάσεων προσφέρει πολλές επιλογές διαχείρισης μέσων που επιτρέπουν τη γρήγορη αποτύπωση, δημιουργία ευρετηρίων, αποθήκευση και κοινή χρήση σημαντικών εγγράφων για την επιχείρησή σας.