Φιλτράρισμα κατά

barcode-scanners

BARCODE SCANNERS

Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-10 από σύνολο 10
 • Honeywell MS-5145 Eclipse 1D

  To MS-5145 Eclipse 1D είναι ένα εύχρηστο φορητό laser scanner μίας δέσμης. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία Metrologic Codegate μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Η τεχνολογία Codegate επιτρέπει στο χρήστη να στοχεύσει εύκολα το επιθυμητό barcode και να ολοκληρώσει τη μετάδοση δεδομένων με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό κάνει το MS-5145 Eclipse 1D την τέλεια επιλογή για σάρωση, επεξεργασία εγγράφων και έλεγχο αποθεμάτων.
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-9540 Voyager 1D

  Οι scanners χειρός Metrologic Voyager και VoyagerCG έχουν καταφέρει να γίνουν το σημείο αναφοράς του κλάδου για την αξία και τις επιδόσεις τους . Οι κομψοί αυτοί σαρωτές μίας δέσμης διαθέτουν μία πατενταρισμένη τεχνολογία αυτόματης ενεργοποίησης υπερύθρων και μπορούν να αποκωδικοποιούν όλους τους βασικούς γραμμωτούς κώδικες 1D, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών RSS .
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-1250 Voyager 1D

  Το barcode scanner MS-1250 Voyager μίας δέσμης είναι απλό στη χρήση και εύκολα παρέχει επιθετική ανάγνωση των γραμμικών barcodes. Συνοδεύεται με βάση στήριξης για πιο εύκολη χρήση.
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-1900 Xenon 2D

  Το barcode scanner MS-1900 Xenon 2D προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις. Η Xenon 1900, έκτη γενιά της τεχνολογίας απεικόνισης της Honeywell, επαναπροσδιορίζει το πρότυπο για τους φορητούς σαρωτές. Με έναν προσαρμοσμένο αισθητήρα που έχει βελτιστοποιηθεί για τη σάρωση γραμμικού κώδικα, το MS-1900 Xenon προσφέρει κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία για μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών που απαιτούν την ευελιξία της τεχνολογίας απεικόνισης.
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-3780 Fusion 1D


  Το barcode scanner MS3780 είναι ένας σαρωτής χειρός τεχνολογίας LED arrays γενικής χρήσεως που αναγνωρίζει όλους τους τύπους barcode με χαμηλό κόστος κτήσης.
  Η σειρά Fusion προσφέρει ευελιξία στη χρήση καθώς μπορεί με τη βάση στήριξης να μετατραπεί σε hands-free scanner και έχει σαν κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα σάρωσης και την αξιοπιστία.
  Είναι συσκευή πανκατευθυντικής ανάγνωσης και διαβάζει κώδικες 1D σε κάθε γωνία, επιπλέον επιβεβαιώνει την ορθή λήψη με Beeper και Led.
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-3580 Quantum 1D

  Το  MS 3580 Quantum είναι ένα συμπαγές, ευέλικτο, και ακριβές barcode scanner.  Είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο, καθιστώντας το ιδανικό για μια ποικιλία από εφαρμογές σε σημεία λιανικής πώλησης, όπως καταστήματα ψιλικών, κάβες και φαρμακεία.
  Πλήρης λειτουργία αυτόματης σάρωσης
  Αποκωδικοποίηση όλων των στάνταρντ γραμμικών κωδικών 1D, RSS-14, περιορισμένων RSS & εκτεταμένων RSS
  Interface : RS232, USB

 • Datalogic QuickScan Lite...

  To QuickScan Lite QW2100 Reader ανήκει στην αξιόπιστη σειρά  QuickScan προϊόντων συλλογής φορητών δεδομένων της Datalogic ADC. Ο QuickScan Lite QW2100 Reader είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε ειδικά για την ανάγνωση από απόσταση και την αναγνώριση περικομμένων γραμμωτών κωδικών που είναι κοινοί σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Ένα προϊόν, ιδανικό για χρήση σε καταστήματα λιανικής , ελαφριά βιομηχανία , έγγραφα / επεξεργασία νομοσχέδιων και καταστήματα τραπεζών. Συνοδεύεται με βάση στήριξης για πιο εύκολη χρήση.
  Interface : RS232, USB

 • Datalogic HERON D130

  Οι Heron entry-level Readers πληρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές για να ικανοποιήσουν κάθε χρήστη. Ιδανικοί για ανάγνωση εξ΄αποστάσεως (περισσότερο απο 20 cm ) στο σημείο λιανικής πώλησης (POS) ή εφαρμογές γραφείου, οι Heron Readers παρέχουν υψηλή απόδοση σε ένα καινοτόμο πακέτο σχεδιασμού .
  Interface : RS232, USB

 • Datalogic Magellan 2300 HS 1D

  Το scanner Magellan 2300HS είναι ειδικά σχεδιασμένο για σημεία λιανικής πώλησης στα οποία απαιτείται υψηλή απόδοση και εγκατάσταση σε περιορισμένο χώρο με οριζόντιο προσανατολισμό. Προσαρμοσμένο για εφαρμογές μεσαίου έως μεγάλου όγκου συναλλαγών σε προσιτή τιμή, το Magellan 2300HS είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για χρήση σε φαρμακεία, μίνι-μάρκετ, μικρού ή μεσαίου μεγέθους μανάβικα, καταστήματα με εργαλεία και εξειδικευμένα καταστήματα. Με κορυφαία στην κατηγορία του απόδοση σάρωσης για υψηλή εργονομία και παραγωγικότητα, το μοντέλο 2300HS διαθέτει τη γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία της σειράς Magellan.
  Interface : RS232, USB

 • Datalogic Powerscan 7000 2D...

  Ο barcode αναγνώστης Powerscan 7000 της Datalogic είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής αντοχής που τον καθιστούν ανθεκτικό σε πτώσεις και σκληρή χρήση. Παράλληλα, το μικρό βάρος και η εργονομία του επιτρέπουν άνετη πολύωρη χρήση. Μεγάλη ταχύτητα ανάγνωσης είτε με τη βάση του είτε χωρίς αυτή.
  Interface : RS232, USB