Φιλτράρισμα κατά

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ BARCODE

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ BARCODE

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 14
 • CITIZEN CMP-20

  Φορητός Εκτυπωτής BARCODE 2"
  Απλός σχεδιασμός, έξυπνη λειτουργία

  Όπως όλοι οι εκτυπωτές Citizen έτσι και ο CMP-20 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλή λειτουργία και την ευκολία χρήσης. Διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα ικανό να αντέχει περιστασιακές πτώσεις και χτυπήματα εξασφαλίζοντας έτσι αδιάλειπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία.

  Οι εκτυπωτές CMP μπορούν να φέρουν στο εσωτερικό τους ρολά αναλωσίμων με διάμετρο περίπου δύο ιντσών.

 • CITIZEN CMP-30

  Φορητός Εκτυπωτής BARCODE 3"
  Απλός σχεδιασμός, έξυπνη λειτουργία

  Όπως όλοι οι εκτυπωτές Citizen έτσι και ο CMP-30 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλή λειτουργία και την ευκολία χρήσης. Διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα ικανό να αντέχει περιστασιακές πτώσεις και χτυπήματα εξασφαλίζοντας έτσι αδιάλειπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία.

  Οι εκτυπωτές CMP-30 μπορούν να φέρουν στο εσωτερικό τους ρολά αναλωσίμων με διάμετρο περίπου δύο ιντσών.

 • CITIZEN CMP-40L

  Φορητός Εκτυπωτής BARCODE 3"
  Απλός σχεδιασμός, έξυπνη λειτουργία

  Όπως όλοι οι εκτυπωτές Citizen έτσι και ο CMP-40L έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλή λειτουργία και την ευκολία χρήσης. Διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα ικανό να αντέχει περιστασιακές πτώσεις και χτυπήματα εξασφαλίζοντας έτσι αδιάλειπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία.

  Οι εκτυπωτές CMP μπορούν να φέρουν στο εσωτερικό τους ρολά αναλωσίμων με διάμετρο περίπου δύο ιντσών.

 • CITIZEN CL-S321

  Εκτυπωτής BARCODE
  Bασικά χαρακτηριστικά του Citizen CL-S321 είναι η ευκολία χρήσης και η προσιτή τιμή. Στα πλεονεκτήματα του θα πρέπει να αναφέρουμε την πολύ εύκολη τροφοδότηση με αναλώσιμα που περιορίζει τα λάθη και τις διακοπές λειτουργίας, τις πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης με υπολογιστή μέσω θυρών USB 2.0 και σειριακής διασύνδεσης RS-232 καθώς και την επιλογή δικτύωσης Ethernet 10/100. Το μοναδικό κουμπί έναρξης λειτουργίας και ο μηχανισμός Hi-Open βοηθάνε στην εύκολη λειτουργία του εκτυπωτή, ακόμη και από μη ειδικευμένους χρήστες. Η συμβατότητά του CL-S321 με την γλώσσα προγραμματισμού EPL2 καθιστά τον εκτυπωτή κατάλληλο για χρήση με παλιές αλλά και νέες εφαρμογές εκτύπωσης.

 • CITIZEN CL-S521

  Εκτυπωτής BARCODE
  Το CL-S521 προσφέρει μια αξιόπιστη, εύκολα ενσωματωμένη λύση βιομηχανικής εκτύπωσης desktop. Αυτές οι μονάδες παρέχονται ως στάνταρ με ενσωματωμένες ενσωματώσεις ZPL® και Datamax® καθώς και υποστήριξη προγραμματισμού BASIC Interpreter, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία και εύκολη συμβατότητα με άλλες εφαρμογές.

  • Χειρίζεται μια σειρά τύπων μέσων, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων ετικετών και βραχιόνων.
  • Ισχυρός ενσωματωμένος επεξεργαστής 32 bit για γρήγορη έξοδο
  • 16Mb μνήμης RAM και 4Mb flash

 • CITIZEN CL-S621

  Εκτυπωτής BARCODE

  Το CL-S621 είναι μια μηχανή ακριβείας, γρήγορη και εύκολη στη χρήση, η οποία περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του CL-S521 καθώς και την δυνατότητα εκτύπωσης τόσο σε άμεσες θερμικές όσο και θερμικές λειτουργίες μεταφοράς.
  Ο εκτυπωτής διαθέτει επίσης μεταλλικό μηχανισμό Hi-Lift ™ του Citizen και το πρωτοποριακό σύστημα αντισύλληψης ARCP ™ και αυτόματου τεντώματος.

  • Το Cross-Emulation ™ επιτρέπει την αυτόματη αναγνώριση των Zebra®, ZPL® και Datamax®
  • Εσωτερική τροφοδοσία ρεύματος
  • Εύκολη φόρτωση μέσων

 • TOSHIBA Β-FV-4T

  Εκτυπωτής BARCODE

  Β-FV-4T  (Θερμική εκτύπωση+μελανοταινία 203dpi)
  Β-FV-4T (Θερμική εκτύπωση+μελανοταινία 300dpi)
  PEEL OFF MODULE (αποφλειωτής ετικέτας)
  Μαχαίρι για αυτόματη κοπή της ετικέτας
  Ταχύτητα εκτύπωσης: 127 mm/sec
  Σύνδεση: RS-232, Parallel, USB, ETHERNET
  Πλάτος - ύψος εκτύπωσης: εως 108mmx995mm

 • TOSHIBA SA-4 TM

  Εκτυπωτής BARCODE

  SA-4 TM-GS12 (203dpi)
  SA-4 TM-TS12 (300dpi)
  PEEL OFF MODULE (αποφλειωτής ετικέτας)
  Μαχαίρι για αυτόματη κοπή της ετικέτας
  Ταχύτητα εκτύπωσης: 152,4 mm/sec
  Σύνδεση: Parallel, USB, ETHERNET
  Πλάτος εκτύπωσης: εως 104mm

 • TOSHIBA B-EX-4T

  Εκτυπωτής BARCODE

  B-EX-4T (θερμική εκτύπωση+με μελανοταινία)
  Rewinder for self-adhesive labels
  Ταχύτητα εκτύπωσης: 254 mm/sec
  Σύνδεση: Parallel, RS-232
  Ανάλυση εκτύπωσης: 203 dpi
  Πλάτος εκτύπωσης: 104mm

 • EPSON ColorWorks TM-C3500

  Έγχρωμος εκτυπωτής BARCODE
  Γρήγορος, υψηλής ποιότητας εκτυπωτής έγχρωμων ετικετών, με δυνατότητα εκτύπωσης ευρείας γκάμας ετικετών με χαμηλό κόστος.Οι εκτυπωτές C3500 προσφέρουν χρώματα υψηλής ποιότητας και ευελιξία με την κατ' απαίτηση εκτύπωση ετικετών, επιγραφών και εισιτηρίων. Αποδίδουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και διαθέτουν ξεχωριστές φύσιγγες μελανιού pigment.Με τον C3500, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε και να εκτυπώσετε τις δικές σας έγχρωμες ετικέτες. Είτε πρόκειται για την εκτύπωση ετικετών συσκευασίας με χρωματιστά λογότυπα και εικόνες είτε για την εκτύπωση εισιτηρίων και ταυτοτήτων με σημαντικούς γραμμοκώδικες και πληροφορίες προϊόντος, αυτός ο εκτυπωτής διασφαλίζει ότι μπορείτε να εκτυπώνετε τα πάντα από μία συσκευή.

 • EPSON ColorWorks C7500

  Έγχρωμος εκτυπωτής BARCODE
  Ο EPSON 7500 επαναπροσδιορίζει την αξιόπιστη, γρήγορη εκτύπωση έγχρωμων ετικετών υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζει απόδοση υψηλών προδιαγραφών, και αποτελέσματα υψηλής αντοχής. Επίσης, δίνει την δυνατότητα εκτύπωσης σε υλικό ματ ή γυαλιστερό. Γραμμικός εκτυπωτής (Precision Core Micro TFP) Ταχύτητα εκτύπωσης: Μεγ. 300 χιλ/ δευτ σε 600 x 1200 dpi ( πλάτος εκτύπωσης 108 χιλ.) Ανάλυση εκτύπωσης: Μεγ. 600 x 1200 dpi Πλάτος : 108 χιλ Δύο έτη εργοστασιακή εγγύηση, με δυνατότητα επέκτασης Coverplus.
  Χάρη στον C7500 οι κατασκευαστές θα μπορούν να παράγουν εσωτερικά υψηλής και σταθερής ποιότητας ετικέτες ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ο εκτυπωτής διαθέτει τη νέα κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore που εξασφαλίζει αξιόπιστα και ποιοτικά αποτελέσματα.

 • EPSON ColorWorks C831

  Το μοντέλο ColorWorks C831 της Epson είναι ένας εκτυπωτής ετικετών inkjet Micro Piezo βιομηχανικής χρήσης, ιδανικός για τύμπανο μεγάλου φορμάτ GHS και ετικέτες χημικών προϊόντων. Ο εκτυπωτής C831 διαθέτει στιβαρή κατασκευή και έχει σχεδιαστεί για υψηλή απόδοση σε μεγάλους όγκους για έως και πέντε χρόνια. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της Epson προστατεύει τα ακροφύσια της κεφαλής εκτύπωσης από τη σκόνη, καθιστώντας τον C831 ιδανικό για απαιτητικά περιβάλλοντα. Αυξάνοντας την αποδοτικότητα, ο C831 εκτυπώνει έως 19,7 σελίδες το λεπτό σε γρήγορη πρόχειρη λειτουργία, και επιλύει τυχόν εμπλοκές χαρτιού απελευθερώνοντας αυτόματα το χαρτί σε περίπτωση σφάλματος. Υπάρχει επίσης κουμπί για χειροκίνητη απελευθέρωση χαρτιού.