ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Υπάρχουν 32 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 32
 • Avision AD130

  Συνδυάζοντας έναν επίπεδο σαρωτή με την ευκολία ενός ADF 50 σελίδων, ο σαρωτής της Avision AD130 είναι μια συμπαγής, φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά προσιτή λύση ανίχνευσης παραγωγικότητας που παρέχει 30 σελίδες ανά λεπτό και 60 εικόνες ανά λεπτό σε 300 dpi. Ο AD130 είναι εύκολος στη χρήση μέσω της οθόνης LCD και των κουμπιών του πίνακα. Επιλέγοντας τον προορισμό σας και πατώντας το κουμπί "Σάρωση", μπορείτε να σαρώσετε ένα έγγραφο σε μορφή αρχείου PDF, JPEG, BMP ή GIF με δυνατότητα αναζήτησης και να στείλετε τη σαρωμένη εικόνα σε έναν προεπιλεγμένο προορισμό, όπως εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτυπωτή, ή ακόμα και ένα διακομιστή cloud, όπως το Google Drive, το Dropbox, το Evernote ή το Microsoft SharePoint.

 • Projector Benq MS506

  Χρήση : Home
  Τεχνολογία Απεικόνισης : DLP
  Ανάλυση : 800 x 600
  Φωτεινότητα (lumens) : 3200
  Αντίθεση : 13000:1
  Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης : 300
  3D : PC 3D-Ready
  VGA : Ναι
  HDMI : Όχι
  USB : Ναι
  Εγγύηση : 3 Έτη

 • VIVOTEK IP8160

  Το μοντέλο IP8160 της VivoTek είναι μια κομψή cube IP κάμερα, ειδικά σχεδιασμένη για μικρού επιπέδου εφαρμογές ασφάλειας στο χώρο της λιανικής. Με ανάλυση 2-Megapixel (1920x1080), 30 fps, αποσπώμενο φίλτρο IR-cut και ενσωματωμένους προβολείς υπερύθρων 8 μέτρων, η συγκεκριμένη κάμερα παρέχει στους χρήστες υψηλή ποιότητα εικόνας όλο το εικοσιτετράωρο.

 • Avision AD230

  Ο AD230, είναι ενας σαρωτής διπλής όψεως 40 σελίδων ανά λεπτό, ο οποίος είναι γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικά προσιτός για επιχειρήσεις, όπου είναι απαραίτητη η σάρωση πλαστικών καρτών ταυτότητας, επαγγελματικών καρτών, εγγράφων ή άλλων βαρέων καρτών. Συνδυάζοντας τεχνολογίες ανάστροφης κύλισης και προηγμένων τεχνολογιών τροφοδοσίας χαρτιού, το AD230U εξισορροπεί τη γρήγορη ταχύτητα με εξαιρετική αξιοπιστία σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σάρωσης.

 • Projector Benq MS531

  Έξυπνος σχεδιασμός για καθημερινές παρουσιάσεις
  Ειδικά κατασκευασμένος για απλή, αξιόπιστη καθημερινή απόδοση σε αίθουσες συναντήσεων, ο BenQ MS531 συνδυάζει την ποιότητα της φωτεινής μεγάλης εικόνας, το διαισθητικό ομαλό χειρισμό και την εύχρηστη ψηφιακή συνδεσιμότητα, με φιλική προς το περιβάλλον εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομικό χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.


  Χρήση : Education
  Τεχνολογία Απεικόνισης : DLP
  Ανάλυση : 800 x 600
  Φωτεινότητα (lumens) : 3300
  Αντίθεση : 15000:1
  Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης : 300
  3D : Full 3D
  HDMI : Ναι
  USB : Ναι
  Εγγύηση : 3 Έτη

 • VIVOTEK IP8360-W

  Το μοντέλο IB8360-W της VivoTek αποτελεί τη νέα ασύρματη εξωτερικού χώρου bullet IP κάμερα σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε καταστήματα λιανικής.
  Διαθέτει αισθητήρα 2-Megapixel, ενσωματωμένους προβολείς IR εμβέλειας 12 μέτρων και τεχνολογία SNV για εξαιρετική ποιότητα εικόνας όλο το εικοσιτετράωρο.

 • Avision AD240nw

  Ο AD240NW, είναι ενας δικτυακός σαρωτής διπλής όψεως 40 σελίδων ανά λεπτό, ο οποίος είναι γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικά προσιτός για επιχειρήσεις, όπου είναι απαραίτητη η σάρωση πλαστικών καρτών ταυτότητας, επαγγελματικών καρτών, εγγράφων ή άλλων βαρέων καρτών. Συνδυάζοντας τεχνολογίες ανάστροφης κύλισης και προηγμένων τεχνολογιών τροφοδοσίας χαρτιού, το AD230U εξισορροπεί τη γρήγορη ταχύτητα με εξαιρετική αξιοπιστία σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σάρωσης. Διαθέτει επίσης WiFi και Touch Screen LCD 8".

 • Projector Benq MW632ST

  Χρήση : Interactive Education
  Τεχνολογία Απεικόνισης : DLP
  Ανάλυση : 1280 x 800
  Φωτεινότητα (lumens) : 3200
  Αντίθεση : 13000:1
  Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης : 300
  3D : PC 3D-Ready
  VGA : Ναι
  HDMI : Ναι
  USB : Ναι
  Εγγύηση : 3 Έτη

 • VIVOTEK CC8160

  Η πανοραμική εσωτερικού χώρου IP κάμερα VIVOTEK CC8160 είναι σχεδιασμένη ειδικά για απομακρυσμένη παρακολούθηση εσωτερικών χώρων, όπως καταστήματα λιανικής, reception ξενοδοχείων, γραφεία κλπ.
  Έχει τη δυνατότητα προβολής μεγάλου εύρους περιοχής (180°) για ολοκληρωμένη επιτήρηση χωρίς περιορισμούς, ενώ ο μοναδικός της σχεδιασμός επιτρέπει την εγκατάστασή της σε οριζόντια ή κάθετη επιφάνεια για αναγνώριση προσώπων. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο με δυνατότητα καταγραφής ήχου σε απόσταση έως 5 μέτρων και λειτουργία WDR Enhanced για ξεκάθαρη και λεπτομερή εικόνα σε περιβάλλοντα με πολύ φωτεινά και πολύ σκοτεινά σημεία.

 • Avision AD620n

  Το νέο Avision AV620N είναι ο νέος παραγωγικός σαρωτής με υψηλές δυνατότητες, όπως η δικτυακή σάρωση και δυνατότητα σάρωσης σε USB Flash χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

  Με εργονομικό σχεδιασμό σας το Avision AV620N προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης από το καπάκι με διπλή όψη αλλά και με τροφοδότη 50 φύλλων, δίνοντας σας την δυνατότητα να σαρώσετε και σε υψηλή ανάλυση αλλά και σε υψηλές ταχύτητες.

  Η νέα εκπληκτική δυνατότητα του Avision AV620N είναι η δυνατότητα δικτυακής σάρωσης λόγω της ενσωματωμένης κάρτας Δικτύου, αναλαμβάνοντας όλες τις σαρώσεις του χώρου σας.

  Επωφεληθείτε από την ενσωματωμένη εφαρμογή Avision Button Manager V2 για άμεση αρχειοθέτηση των σαρωμένων εγγράφων εκεί που επιθυμείτε με ένα κουμπί.

 • Projector Benq TH683

  Χρήση : Home
  Τεχνολογία Απεικόνισης : DLP
  Ανάλυση : 1920 x 1080
  Φωτεινότητα (lumens) : 3200
  Αντίθεση : 10000:1
  Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης : 180
  HDMI : Ναι
  USB : Ναι
  Εγγύηση : 3 Έτη

 • VIVOTEK IB8369A

  Το μοντέλο IB8369A της VivoTek είναι μια IP κάμερα τύπου bullet, ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογές εξωτερικού χώρου, με αισθητήρα 2-megapixel που επιτρέπει την προβολή ανάλυσης 1920x1080 σε 30 fps.
  Διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία Smart Stream II της VivoTek που επιτρέπει στην κάμερα να βελτιστοποιήσει την ποιότητα της εικόνας σε συγκεκριμένες επιθυμητές περιοχές, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη χρήση του εύρους ζώνης, εξοικονομώντας έτσι έως και 50% στο χώρο αποθήκευσης.