Φιλτράρισμα κατά

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9
 • Projector Benq MS506

  Χρήση : Home
  Τεχνολογία Απεικόνισης : DLP
  Ανάλυση : 800 x 600
  Φωτεινότητα (lumens) : 3200
  Αντίθεση : 13000:1
  Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης : 300
  3D : PC 3D-Ready
  VGA : Ναι
  HDMI : Όχι
  USB : Ναι
  Εγγύηση : 3 Έτη

 • Projector Benq MS531

  Έξυπνος σχεδιασμός για καθημερινές παρουσιάσεις
  Ειδικά κατασκευασμένος για απλή, αξιόπιστη καθημερινή απόδοση σε αίθουσες συναντήσεων, ο BenQ MS531 συνδυάζει την ποιότητα της φωτεινής μεγάλης εικόνας, το διαισθητικό ομαλό χειρισμό και την εύχρηστη ψηφιακή συνδεσιμότητα, με φιλική προς το περιβάλλον εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομικό χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.


  Χρήση : Education
  Τεχνολογία Απεικόνισης : DLP
  Ανάλυση : 800 x 600
  Φωτεινότητα (lumens) : 3300
  Αντίθεση : 15000:1
  Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης : 300
  3D : Full 3D
  HDMI : Ναι
  USB : Ναι
  Εγγύηση : 3 Έτη

 • Projector Benq MW632ST

  Χρήση : Interactive Education
  Τεχνολογία Απεικόνισης : DLP
  Ανάλυση : 1280 x 800
  Φωτεινότητα (lumens) : 3200
  Αντίθεση : 13000:1
  Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης : 300
  3D : PC 3D-Ready
  VGA : Ναι
  HDMI : Ναι
  USB : Ναι
  Εγγύηση : 3 Έτη

 • Projector Benq TH683

  Χρήση : Home
  Τεχνολογία Απεικόνισης : DLP
  Ανάλυση : 1920 x 1080
  Φωτεινότητα (lumens) : 3200
  Αντίθεση : 10000:1
  Μέγιστη Διαγώνιος Οθόνης : 180
  HDMI : Ναι
  USB : Ναι
  Εγγύηση : 3 Έτη

 • Projector Epson EB-X39

  Συνδύασε τη δουλειά με την ψυχαγωγία σου με τη βοήθεια ενός βιντεοπροβολέα που παρέχει εικόνες υψηλής ποιότητας και φωτεινά χρώματα, για ταινίες και παρουσιάσεις με εκπληκτική εμφάνιση.

  Ο Epson EB-X39, τεχνολογίας 3LCD διαθέτει πολλές λειτουργίες ώστε να επωφελείσαι στο έπακρο από την προβολή στο σπίτι ή στην επιχείρηση σου. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας, οι ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και η εγγύηση ποιότητας της Epson εξασφαλίζουν αξιοπιστία.

 • Projector Epson EB-W42

  Λατρεύετε την εμπειρία της μεγάλης οθόνης, αλλά χρειάζεστε και έναν βιντεοπροβολέα για εντυπωσιακές παρουσιάσεις; Ο WXGA Projector Epson EB-W42 με φωτεινότητα 3.600 lumen και τεχνολογία 3LCD διαθέτει τις απαραίτητες λειτουργίες για να καλύψει τις ανάγκες σας.

  Ένας βιντεοπροβολέας που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φορητότητα και τη γρήγορη εγκατάσταση. Ρυθμίστε την εικόνα με διόρθωση Keystone και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο με τη βοήθεια των θυρών HDMI. Χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα ELPAP10, προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi, η οποία επιτρέπει την κοινή χρήση περιεχομένου από έξυπνες συσκευές, μέσω της εφαρμογής iProjection.

 • Projector Epson EB-U42

  Αν χρειάζεσαι έναν αξιόπιστο βιντεοπροβολέα για προβολές σε μεγάλες διαστάσεις, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο, ο ευέλικτος EB-U42 αναλαμβάνει και τα δύο! Ακόμα και σε συνθήκες φυσικού φωτισμού, τα 3.600 Lumen, η WUXGA (1920x1200) ανάλυση και η τεχνολογία 3LCD εξασφαλίζουν φωτεινές και ευκρινείς εικόνες. Μάλιστα, η απίστευτα μεγάλης διάρκειας ζωή της λάμπας (10.000 ώρες), εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση τιμής.

 • Projector Epson EB-675WI

  Μετατρέψτε οποιαδήποτε επιφάνεια σε διαδραστική με το πάτημα ενός κουμπιού. Χωρίς καμία χωροταξική αλλαγή στην αίθουσα διδασκαλίας μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αποκτήσουμε πρόσβαση στην διαδραστική του λειτουργία.
  Ο Epson EB - 675wi είναι ένας από τους πιο φωτεινούς προβολείς μας παρά την εξαιρετικά μικρή εμβέλεια, με δυνατότητα διάδρασης με διπλούς μαρκαδόρους και ευρυγώνια ανάλυση. Η τεχνολογία 3LCD της Epson εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού για προβολές φωτεινών εικόνων με ζωντανά χρώματα, ακόμη και στο φως της ημέρας.

 • Διαδραστικός πίνακας IB-82T

  O διαδραστικός πίνακας ClassBoard IB-82T διακρίνεται για την υψηλή εργονομία,αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία. Η κατασκευή του είναι ιδιαίτερα στιβαρή, προσφέροντας αντοχή και ανθεκτικότητα στον πίνακα, χωρίς να υπάρχουν κοφτερές γωνίες ή προεξοχές, συμβάλλοντας έτσι στην ασφαλή χρήση του.
  Η επιφάνεια του διαθέτει επικάλυψη ιδιαίτερα ανθεκτική σε χτυπήματα και προσφέρει άνετη θέαση στην προβαλλόμενη εικόνα.
  Ο ClassΒoard περιλαμβάνει το καινοτόμο διαδραστικό λογισμικό DrawView στα Ελληνικά, το οποίο διαθέτει πολλά κλασσικά διαδραστικά eργαλεία και είναι εμπλουτισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά.
  Επίσης, ο ClassΒoard περιλαμβάνει και το Ελληνικό λογισμικό ClassTool, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα.