Η PROFFICE-E.ΖΩΗΣ Σ.ΒΡΑΝΟΣ Ο.Ε. είναι μια εταιρεία με κύριο αντικείμενο εργασιών την πώληση, συντήρηση και επισκευή μηχανών γραφείου καθώς και ταμειακών συστημάτων.

Τα κύρια προϊόντα που διανέμει και συντηρεί η εταιρεία μας είναι:       

  • Έγχρωμα και μονόχρωμα εκτυπωτικά και φωτοαντιγραφικά συστήματα, fax και τηλεφωνικές συσκευές, ολοκληρωμένες λύσεις για την ψηφιοποίηση εγγράφων (εξειδικευμένα scanners και λογισμικό),  βιντεοπροβολείς για επαγγελματική χρήση και οικιακή διασκέδαση (home cinema), καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα (διαδραστικά συστήματα) για το χώρο της εκπαίδευσης και της προώθησης προϊόντων. Επίσης διανέμει επώνυμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop των μεγαλύτερων οίκων (Dell, Lenovo, HP.

  • Φορολογικές ταμειακές μηχανές, συστήματα εντατικής λιανικής (Point of Sales –POS),  ασύρματα τερματικά παραγγελιοληψίας και Laser barcode scanners, φορητά τερματικά μεγάλων δυνατοτήτων ιδανικά  για τιμολόγηση επί του αυτοκινήτου, φορολογικούς μηχανισμούς σήμανσης στοιχείων, εκτυπωτές εντατικής λιανικής, εκτυπωτές Barcode και ετικετογράφους, μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και κερμάτων, ανιχνευτές γνησιότητας χαρτονομισμάτων, συστήματα προτεραιότητας, συστήματα χρονοπαρουσίας προσωπικού, ηλεκτρονικούς ζυγούς κάθε είδους και μεγέθους (από ζυγούς ακριβείας έως παλετοφόρους βιομηχανικούς ζυγούς), καταστροφείς εγγράφων καθώς και επαγγελματικές αριθμομηχανές (λογιστηρίου).

  • Αναλώσιμα (toners, μελάνια, μελανοταινίες) και ανταλλακτικά κάθε είδους εκτυπωτή, αναλώσιμα φωτοαντιγραφικών, χαρτί εκτύπωσης κάθε μεγέθους και βάρους, χαρτοταινίες, ετικέτες εκτύπωσης (laser και barcode),  φακέλους αλληλογραφίας, ξηρογραφικά ρολά  και ρολά plotter, υλικά πλαστικοποίησης - θερμοεξώφυλλα - πλαστικά και συρμάτινα σπιράλ, μηχανογραφικά χαρτιά κ.α.

  • Τα παραπάνω προϊόντα υποστηρίζονται με υπευθυνότητα και συνέπεια από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, καθώς και πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών. Αναλαμβάνουμε επιπλέον και την κατασκευή ενσύρματων και ασύρματων δικτύων καθώς και τη συντήρηση και επισκευή Η/Υ, laptop και tablets.


Η μετά την πώληση εξυπηρέτηση (after sales service) αποτελεί δέσμευση για την εταιρεία μας, καθώς μεγάλο μέρος της προσπάθειας ανάπτυξης και αύξησης των πωλήσεων οφείλεται στην τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.