Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Avision

Η Avision είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως στη βιομηχανία των προϊόντων σάρωσης. Με αιχμή την τεχνολογική καινοτομία και το σχεδιασμό νέων προϊόντων, η Avision διαθέτει μια πληθώρα λύσεων Α4/Α3 για την ψηφιοποίηση και τη διαχείριση των εταιρικών εγγράφων.

Η Avision είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως στη βιομηχανία των προϊόντων σάρωσης. Με αιχμή την τεχνολογική καινοτομία και το σχεδιασμό νέων προϊόντων, η Avision διαθέτει μια πληθώρα λύσεων Α4/Α3 για την ψηφιοποίηση και τη διαχείριση των εταιρικών εγγράφων.

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
 • Avision AD130

  Συνδυάζοντας έναν επίπεδο σαρωτή με την ευκολία ενός ADF 50 σελίδων, ο σαρωτής της Avision AD130 είναι μια συμπαγής, φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά προσιτή λύση ανίχνευσης παραγωγικότητας που παρέχει 30 σελίδες ανά λεπτό και 60 εικόνες ανά λεπτό σε 300 dpi. Ο AD130 είναι εύκολος στη χρήση μέσω της οθόνης LCD και των κουμπιών του πίνακα. Επιλέγοντας τον προορισμό σας και πατώντας το κουμπί "Σάρωση", μπορείτε να σαρώσετε ένα έγγραφο σε μορφή αρχείου PDF, JPEG, BMP ή GIF με δυνατότητα αναζήτησης και να στείλετε τη σαρωμένη εικόνα σε έναν προεπιλεγμένο προορισμό, όπως εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτυπωτή, ή ακόμα και ένα διακομιστή cloud, όπως το Google Drive, το Dropbox, το Evernote ή το Microsoft SharePoint.

 • Avision AD230

  Ο AD230, είναι ενας σαρωτής διπλής όψεως 40 σελίδων ανά λεπτό, ο οποίος είναι γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικά προσιτός για επιχειρήσεις, όπου είναι απαραίτητη η σάρωση πλαστικών καρτών ταυτότητας, επαγγελματικών καρτών, εγγράφων ή άλλων βαρέων καρτών. Συνδυάζοντας τεχνολογίες ανάστροφης κύλισης και προηγμένων τεχνολογιών τροφοδοσίας χαρτιού, το AD230U εξισορροπεί τη γρήγορη ταχύτητα με εξαιρετική αξιοπιστία σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σάρωσης.

 • Avision AD240nw

  Ο AD240NW, είναι ενας δικτυακός σαρωτής διπλής όψεως 40 σελίδων ανά λεπτό, ο οποίος είναι γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικά προσιτός για επιχειρήσεις, όπου είναι απαραίτητη η σάρωση πλαστικών καρτών ταυτότητας, επαγγελματικών καρτών, εγγράφων ή άλλων βαρέων καρτών. Συνδυάζοντας τεχνολογίες ανάστροφης κύλισης και προηγμένων τεχνολογιών τροφοδοσίας χαρτιού, το AD230U εξισορροπεί τη γρήγορη ταχύτητα με εξαιρετική αξιοπιστία σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σάρωσης. Διαθέτει επίσης WiFi και Touch Screen LCD 8".

 • Avision AD620n

  Το νέο Avision AV620N είναι ο νέος παραγωγικός σαρωτής με υψηλές δυνατότητες, όπως η δικτυακή σάρωση και δυνατότητα σάρωσης σε USB Flash χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

  Με εργονομικό σχεδιασμό σας το Avision AV620N προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης από το καπάκι με διπλή όψη αλλά και με τροφοδότη 50 φύλλων, δίνοντας σας την δυνατότητα να σαρώσετε και σε υψηλή ανάλυση αλλά και σε υψηλές ταχύτητες.

  Η νέα εκπληκτική δυνατότητα του Avision AV620N είναι η δυνατότητα δικτυακής σάρωσης λόγω της ενσωματωμένης κάρτας Δικτύου, αναλαμβάνοντας όλες τις σαρώσεις του χώρου σας.

  Επωφεληθείτε από την ενσωματωμένη εφαρμογή Avision Button Manager V2 για άμεση αρχειοθέτηση των σαρωμένων εγγράφων εκεί που επιθυμείτε με ένα κουμπί.

 • Avision AV5400 A3

  Ο σαρωτής εγγράφων AV5400 είναι σαρωτής εγγράφων A3. Είναι σε θέση να ανιχνεύει έγγραφα μεγέθους A3 και είναι ιδανική λύση για σάρωση βιβλίων και φωτογραφιών με εξαιρετική αποτύπωση των χρωμάτων.

  Το AV5400 προσφέρει υψηλό ρυθμό σάρωσης έως και 50 σελίδες ανά λεπτό και 100 εικόνες ανά λεπτό (ασπρόμαυρο, 300 dpi, τοπίο). Ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 50 σελίδων είναι επίσης αρκετά ανθεκτικός ώστε να τροφοδοτεί χαρτί μεγέθους 5.8 "x 8.3" και A3 (11.7 "x 16.5") και με βάρος μεταξύ 60 g/m2 και 105 g/m2.