Λίστα προϊόντων κατά μάρκα VIVOTEK

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7
 • VIVOTEK CC8160

  Η πανοραμική εσωτερικού χώρου IP κάμερα VIVOTEK CC8160 είναι σχεδιασμένη ειδικά για απομακρυσμένη παρακολούθηση εσωτερικών χώρων, όπως καταστήματα λιανικής, reception ξενοδοχείων, γραφεία κλπ.
  Έχει τη δυνατότητα προβολής μεγάλου εύρους περιοχής (180°) για ολοκληρωμένη επιτήρηση χωρίς περιορισμούς, ενώ ο μοναδικός της σχεδιασμός επιτρέπει την εγκατάστασή της σε οριζόντια ή κάθετη επιφάνεια για αναγνώριση προσώπων. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο με δυνατότητα καταγραφής ήχου σε απόσταση έως 5 μέτρων και λειτουργία WDR Enhanced για ξεκάθαρη και λεπτομερή εικόνα σε περιβάλλοντα με πολύ φωτεινά και πολύ σκοτεινά σημεία.

 • VIVOTEK FD8169A

  Το μοντέλο FD8169A της VivoTek είναι μία εύκολη στη χρήση σταθερού θόλου IP κάμερα, ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογές εσωτερικού χώρου ασφαλείας.
  Διαθέτει αισθητήρα 2-megapixel για προβολή με ανάλυση1920x1080 σε 30 fps, ενώ η εξελιγμένη τεχνολογία της VivoTek Smart Stream II επιτρέπει στην κάμερα να βελτιστοποιήσει την ποιότητα της εικόνας σε επιθυμητές περιοχές, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη αποτελεσματικότητα της χρήσης του εύρους ζώνης έχοντας και εξοικονομώντας έως και 50% στο χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, διαθέτει αποσπώμενο φίλτρο IR-cut καθώς και ενσωματωμένους προβολείς IR εμβέλειας 20 μέτρων διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας υψηλή όλο το εικοσιτετράωρο.

 • VIVOTEK FE8180

  Η μικροσκοπική αυτή fish eye IP κάμερα, παρόλο το μικρό της μέγεθος (διάμετρος μόλις 90mm) δεν περνάει απαρατήρητη! Έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί στον τοίχο παρέχοντας πανοραμική εικόνα 180° ή στην οροφή για αντίστοιχη περιμετρική 360°, εκμηδενίζοντας τα τυφλά σημεία θέασης, ενώ μία μόνο FE8180 μπορεί να αντικαταστήσει 3 ή 4 αναλογικές κάμερες, μειώνοντας δραματικά το κόστος εγκατάστασης και χρήσης.
  H FE8180 αποτελεί την πιο μικρή 5-megapixel Fisheye IP κάμερα στον κόσμο και είναι ιδανική για εγκατάσταση σε χώρους-εφαρμογές όπου απαιτείται ευρεία κάλυψη αλλά και διακριτικότητα.

 • VIVOTEK IB8369A

  Το μοντέλο IB8369A της VivoTek είναι μια IP κάμερα τύπου bullet, ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογές εξωτερικού χώρου, με αισθητήρα 2-megapixel που επιτρέπει την προβολή ανάλυσης 1920x1080 σε 30 fps.
  Διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία Smart Stream II της VivoTek που επιτρέπει στην κάμερα να βελτιστοποιήσει την ποιότητα της εικόνας σε συγκεκριμένες επιθυμητές περιοχές, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη χρήση του εύρους ζώνης, εξοικονομώντας έτσι έως και 50% στο χώρο αποθήκευσης.

 • VIVOTEK IP8160

  Το μοντέλο IP8160 της VivoTek είναι μια κομψή cube IP κάμερα, ειδικά σχεδιασμένη για μικρού επιπέδου εφαρμογές ασφάλειας στο χώρο της λιανικής. Με ανάλυση 2-Megapixel (1920x1080), 30 fps, αποσπώμενο φίλτρο IR-cut και ενσωματωμένους προβολείς υπερύθρων 8 μέτρων, η συγκεκριμένη κάμερα παρέχει στους χρήστες υψηλή ποιότητα εικόνας όλο το εικοσιτετράωρο.

 • VIVOTEK IP8360-W

  Το μοντέλο IB8360-W της VivoTek αποτελεί τη νέα ασύρματη εξωτερικού χώρου bullet IP κάμερα σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε καταστήματα λιανικής.
  Διαθέτει αισθητήρα 2-Megapixel, ενσωματωμένους προβολείς IR εμβέλειας 12 μέτρων και τεχνολογία SNV για εξαιρετική ποιότητα εικόνας όλο το εικοσιτετράωρο.

 • VIVOTEK ND8432P

  Το ND8322P είναι ένα αυτόνομο 16-κάναλο και μικρό σε διαστάσεις Linux-based NVR και διαθέτει 8 PoE (802.3af) θύρες, το συνολικό throughput των οποίων ανέρχεται στα 80W. Η εγκατάσταση του επιτυγχάνεται πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, το οποίο ενσωματώνει λειτουργίες plug & play και auto setup, καθιστώντας το ιδανικό για οποιαδήποτε μικρή εγκατάσταση επιτήρησης.