Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Unitech

Υπάρχουν 2 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-2 από σύνολο 2
 • Unitech HT660e

  Αυτό το πλούσιο σε χαρακτηριστικά φορητό τερματικό έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο των εφαρμογών συλλογής δεδομένων σας.

  Το HT660e είναι σχεδιασμένο για λειτουργία με ένα ή δύο χέρια στην κατασκευή, στο λιανικό εμπόριο, στις μεταφορές και τα logistics. Για εντατικές εφαρμογές σάρωσης όπως η αποθήκευση υπάρχει μια προαιρετική λαβή πιστολιού.
  Η στιβαρή κατασκευή του HT660e δεν θα σας απογοητεύσει. Σχεδιασμένο για τα πιο αντίξοα περιβάλλοντα, μπορεί να αντέξει πολλαπλές πτώσεις από ύψος 1.5m και έχει προστασία IP54 από την υγρασία και τη σκόνη.

 • Unitech PA692

  Το Unitech PA692 είναι ένα στιβαρό φορητό τερματικό που συνδυάζει την τελευταία ασύρματη επικοινωνία 3.75G και προηγμένη απόδοση για να παρέχει τις καλύτερες επικοινωνίες δεδομένων στο σημερινό επιθετικό επιχειρηματικό περιβάλλον.
  Εξοπλισμένο με έναν βιομηχανικών προδιαγραφών επεξεργαστή 1GHz και ευέλικτο λειτουργικό σύστημα Windows Embedded Handheld 6.5,  το PA692 είναι κατάλληλο για εντατικές εφαρμογές δεδομένων. Ικανό να αντέξει πολλαπλές πτώσεις από ύψος 1.5m και με προστασία IP65 από την υγρασία και τη σκόνη, είναι φτιαγμένο να αντέξει την πιο σκληρή χρήση.
  Το PA692 παρέχει πολλαπλές ασύρματες επικοινωνίες που περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο GPS, Bluetooth και Wi-Fi. Η εξωτερική κεραία του PA692 για WWAN και WLAN εξασφαλίζει εξαιρετική ασύρματη συνδεσιμότητα και απόδοση.