Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Elo

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7
 • ELO 15E2

  ELO 15E2 TOUCH POS / 4GΒ / 128 GB SDD

 • ELO TOUCH 1291L

  Το Elo Touch Solutions 1291L, ένα 12 ιντσών open-frame touchmonitor με τεχνολογία αφής  IntelliTouch. Gaming, καταστήματα και περιβάλλοντα φιλοξενίας απαιτούν απόδοση και αξιοπιστία από τις οθόνες αφής και η 1291L ανταποκρίνεται στην πρόκληση. Ένα ενσωματωμένο, με ακρίβεια,  mini-bezel στεγανοποιεί την οθόνη αφής από σκόνη, βρωμιά και υγρά, κάτι που απλοποιεί την ενσωμάτωση ολοκληρωτικά.
  •    Υψηλότερη φωτεινότητα, καλύτερη αντίθεση και ευρύτερη γωνία όρασης από τις περισσότερες 12" LCDs
  •    Έως 800 x 600 ανάλυση στα 75 Hz
  •    Ενσωματωμένο ακριβές minibezel με ανθεκτική στο νερό στεγανοποίηση 0.5 mm
  •    IntelliTouch τεχνολογία επιφάνειας ακουστικών κυμάτων σε καθαρό γυαλί για την απόλυτη ποιότητα εικόνας
  •    Λειτουργία με γάντι ή με τα δάχτυλα
  3 χρόνια εγγύηση

 • ELO TOUCH 1517L

  Η  Οθόνης Αφής 1517L zero-bezel έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στην συνεχόμενη χρήση χάρη στο στιβαρό της σχεδιασμό. Παρέχει στυλ και απόδοση με μια ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών που της προσφέρουν εξαιρετική λειτουργικότητα. Η Οθόνης Αφής 1517L διαθέτει δύο τεχνολογίες αφής για ομαλή χρήση :
  1.AccuTouch 5-wire Resistive Touch ,η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνολογία για τις εφαρμογές λιανικής.
  2.IntelliTouch για την απόλυτη οπτική ποιότητα για τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Η 1517L Touchmonitor είναι φιλική προς το περιβάλλον ,και  χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια χάρη στην ανώτερη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED που διαθέτει (LCD Technology, Active matrix TFT LCD with LED backlighting)

 • ELO TOUCH 1590L

  Το Elo Touch Solutions 1590L rev.b, ένα 15 ιντσών open-frame touchmonitor με τεχνολογία αφής  IntelliTouch. Gaming, καταστήματα και περιβάλλοντα φιλοξενίας απαιτούν απόδοση και αξιοπιστία από τις οθόνες αφής και η 1590L ανταποκρίνεται στην πρόκληση. Ένα ενσωματωμένο, με ακρίβεια,  mini-bezel στεγανοποιεί την οθόνη αφής από σκόνη, βρωμιά και υγρά, κάτι που απλοποιεί την ενσωμάτωση ολοκληρωτικά.

  Η οθόνη αφής LCD 15 ιντσών 1590L διαθέτει λεπτή σχεδίαση και στενές εξωτερικές διαστάσεις, χάρη στον τελευταίας τεχνολογίας οπίσθιο φωτισμό LED εξοικονόμησης ενέργειας. Το 1590L παρέχει σταθερή και χωρίς παραμόρφωση λειτουργία με εξαιρετική διαύγεια εικόνας και μετάδοση φωτισμού - για ακριβείς απαντήσεις στην αφή και ζωντανές εικόνες.

  3 χρόνια εγγύηση

 • ELO TOUCH 2201L

  Η οθόνη αφής 2201L παρέχει ένα ευέλικτο, εργονομικό design, HD wide-aspect μορφή 22 ιντσών LCD οθόνη αφής με Windows 7 και 8 και multi-touch διαδραστικότητα.

  Διαθέτει μια ποικιλία από τεχνολογίες αφής: IntelliTouch Plus multi-touch για ακριβή two-touch απόκριση και ζωηρές εικόνες, iTouch για αδιάλειπτο, από άκρη σε άκρη zero-bezel design ή projected capacitive (PCAP) για ανθεκτική από ακρή σε άκρη  zero-bezel επιφάνεια με  multi-touch. Και αντί της μεγάλης κατανάλωσης CCFL φωτισμού άλλων οθονών αφής, το 2201L χρησιμοποιεί εξαίρετη LED τεχνολογία για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.

  Οι οθόνες Wide-aspect όπως η Elo Touch Solutions 2201L είναι ευκολότερες στη χρήση και ενσωμάτωση στο χώρο εργασίας από τις παραδοσιακές οθόνες αφής.

  3 χρόνια εγγύηση

 • ELO TOUCH 3243L

  Η Elo Touch Solutions 3243L 32 ιντσών full HD open-frame οθόνη αφής παρέχει απαλή dual-touch απόδοση με IntelliTouch Plus τεχνολογία επιφάνειας ακουστικών κυμάτων. Η οθόνη αφής 3243L είναι 2.3 ίντσες σε συνολικό πάχος και λιγότερο από μία ίντσα σε πλάτος περιθωρίου. Η νέα λεία, μηχανική σχεδίαση επιτρέπει λεπτότερο και μικρότερο σχεδιασμό για πολλαπλές εφαρμογές όπως καταστήματα, ξενοδοχεία, gaming, μεταφορές και άλλες εμπορικές χρήσεις. Εφαρμογές σε απαιτητικά περιβάλλοντα υποβοηθούνται με UL60950 ball drop αντοχή γυαλιού. Το 3243L διαθέτει μοναδική, injection-molded bezel με σχεδόν αόρατη, ανθεκτική στο νερό στεγανοποίηση, κάνοντάς το μια καλή επιλογή για εξωτερικές εφαρμογές.
  3 χρόνια εγγύηση

 • ELO X2-15

  ELO X2-15 TOUCH POS / 2GΒ / 320 GB HDD