Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Kodak

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4
 • Kodak i1150 ScanMate

  Το Scanner Kodak ScanMate i1150 είναι ο τέλειος βοηθός για την διεκπεραίωση πολλών εργασιών στο γραφείο. Είναι αποδοτικό, γρήγορο, ήσυχο και προσφέρει ευκολία στη χρήση!

 • Kodak i3200

  Ο σαρωτής Kodak i3200 είναι έγχρωμος Α3 σαρωτής διπλής όψης με τροφοδότη, σχεδιασμένος για να παρέχει συνεπή απόδοση για το γραφείο σας και μπορεί να αναλάβει σχεδόν κάθε πρόκληση, ενώ καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο γραφείο σας - καθιστώντας τον ιδανικό για κάθε επιχείρηση.

  Ενσωματώνει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως SmartTouch, που επιτρέπει στο χρήστη να εκτελέσει γρήγορα και εύκολα εργασίες σάρωσης, Έξυπνη προστασία εγγράφου (Intelligent Document Protection) και μία λειτουργία που διαχειρίζεται έξυπνα μια σειρά από εργασίες επεξεργασίας εικόνας βελτιστοποιώντας αυτόματα την ποιότητα της εικόνας, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και αν τα έγγραφα είναι τσαλακωμένα.

  Ο Σαρωτής καλύπτεται με 3 Χρόνια Εγγύηση επι τόπου αντικατάστασης απο την Kodak Europe.

 • Kodak i4250

  Ο σαρωτής Kodak i4250 είναι έγχρωμος Α3 σαρωτής διπλής όψης με τροφοδότη, σχεδιασμένος για να παρέχει συνεπή απόδοση σε τμήματα παραγωγής και σε γραφεία εξυπηρέτησης μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών. Μπορεί να προσφέρει έναν πολύτιμο συνδυασμό ποιότητας, παραγωγικότητας και προσιτής τιμής. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ώρες αδιάλειπτης σάρωσης.

  Με την τεχνολογία Alaris Smart Touch, μπορείτε να εκτελέσετε έως και είκοσι διαφορετικές εργασίες σάρωσης με το πάτημα ενός κουμπιού - συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας αρχείων PDF, επισύναψης εγγράφων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αποστολής σαρωμένων αρχείων σε υπηρεσίες Cloud.  ,

  Ο Σαρωτής καλύπτεται με 3 Χρόνια Εγγύηση επι τόπου αντικατάστασης απο την Kodak Europe.

 • Kodak s2060w

  Εαν ο τρόπος εργασίας σας απαιτεί μεγάλη παραγωγικότητα, ταχύτητα και αξοπιστία στη σάρωση τότε το Kodak s2060w είναι ο σαρωτής που θα καλύψει 100% ανάγκες του χώρου εργασίας.

  Με τη χρήση τεχνολογίας Dual LED στη σάρωση σας εξασφαλίζει μεγάλη παραγωγικότητα, ταχύτητα στη προθέρμανση, διαύγεια εικόνας και σταθερότητα χρώματος. Όλες οι LED λάμπες καλύπτονται με εφ' όρου ζωής εγγύηση απο την Kodak.

  Λόγω της ποιότητας κατασκευής των Kodak Scanners σας εξασφαλίζεται ότι μπορείτε να περάσετε διαφόρων τύπων χαρτιά, ακόμα και ταυτότητες χωρίς να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

  Ο Σαρωτής καλύπτεται με 3 Χρόνια Εγγύηση επί τόπου αντικατάστασης από την Kodak Europe.