Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Sharp

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
 • Sharp DX-2500N

  Το DX-2500N είναι ένα entry-level πολυμηχάνημα, που προσφέρει εκτύπωση και αντιγραφή υψηλής ποιότητας με ταχύτητα 25 σελ./λεπτό και δικτυακή σάρωση με ταχύτητα μέχρι 31 σελ./λεπτό από τον ενσωματωμένο τροφοδότη εγγράφων. 
  Με χαρακτηριστική ευελιξία στη χρήση υλικών εκτύπωσης, εκτυπώνει σε χαρτί βάρους μέχρι 300gr ή μήκους μέχρι 1.200mm.

  Το νέο «μικρό» έγχρωμο μοντέλο της Sharp δεν υστερεί σε λειτουργικότητα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας καθώς διαθέτει λειτουργική
  έγχρωμη οθόνη αφής 7″ με ελληνικό μενού, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, και σύνδεσης με φορητή συσκευή (κινητό ή τάμπλετ)
  και τέλος δυνατότητα αποστολής φαξ/internet fax, συρραφής και διάτρησης. Προσφέροντας τις παραπάνω λειτουργίες αποτελεί ιδανική λύση για μια σύγχρονη επιχείρηση.

 • Sharp MX-2630N

  Το MX-2630N είναι ένα έγχρωμο Α3 πολυμηχάνημα, που προσφέρει εκτύπωση και αντιγραφή υψηλής ποιότητας με ταχύτητα 25 σελ./λεπτό και δικτυακή σάρωση από τον ενσωματωμένο τροφοδότη εγγράφων.  
  Με χαρακτηριστική ευελιξία στη χρήση υλικών εκτύπωσης, εκτυπώνει σε χαρτί βάρους μέχρι 300gr ή μήκους μέχρι 1.200mm.

  Το νέο «μεσαίο» έγχρωμο μοντέλο της Sharp δεν υστερεί σε λειτουργικότητα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας καθώς διαθέτει λειτουργική
  έγχρωμη οθόνη αφής 7″ με ελληνικό μενού, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, και σύνδεσης με φορητή συσκευή (κινητό ή τάμπλετ).
  και τέλος δυνατότητα αποστολής φαξ/internet fax, συρραφής και διάτρησης. Προσφέροντας τις παραπάνω λειτουργίες αποτελεί ιδανική λύση για μια σύγχρονη επιχείρης.

 • Sharp MX-M266N

  Το MX-M266N είναι ένα A3 ψηφιακό πολυμηχάνημα (φωτοτυπικό, εκτυπωτής, scanner και προαιρετικά fax) με ταχύτητα εκτύπωσης έως 26 σελίδες το λεπτό.
  Προσφέρει ποιότητα εκτύπωσης σε περιβάλλον γραφείου/ομάδας εργασίας και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει απόλυτη αποδοτικότητα.
  Διαθέτει έγχρωμη LCD οθόνη 7 ιντσών για εύκολο χειρισμό. Επίσης το MX-M266N διαθέτει τροφοδότη εγγράφων 100 φύλλων και stackless duplex module για εύκολη εκτύπωση διπλής όψης.

  Το MX-M266N διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που του βοηθούν να συμμορφώνεται με διάφορους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, και σε σχέση με την ασφάλεια, διαθέτει λειτουργίες αρχικοποίησης,  κρυπτογράφησης και διαγραφής δεδομένων.

  Με ένα συμπαγές αποτύπωμα και κομψό σχεδιασμό, το MX-M266N συνδυάζεται τέλεια με τα πιο σύγχρονα περιβάλλοντα γραφείου.

 • Sharp MX-M316N

  Το MX-M316N είναι ένα A3 ψηφιακό πολυμηχάνημα (φωτοτυπικό, εκτυπωτής, scanner και προαιρετικά fax) με ταχύτητα εκτύπωσης έως 31 σελίδες το λεπτό.
  Προσφέρει ποιότητα εκτύπωσης σε περιβάλλον γραφείου/ομάδας εργασίας και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει απόλυτη αποδοτικότητα.
  Διαθέτει έγχρωμη LCD οθόνη 7 ιντσών για εύκολο χειρισμό. Επίσης το MX-M316N διαθέτει τροφοδότη εγγράφων 100 φύλλων και stackless duplex module για εύκολη εκτύπωση διπλής όψης.

  Το MX-M316N διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που του βοηθούν να συμμορφώνεται με διάφορους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, και σε σχέση με την ασφάλεια, διαθέτει λειτουργίες αρχικοποίησης,  κρυπτογράφησης και διαγραφής δεδομένων.

  Με ένα συμπαγές αποτύπωμα και κομψό σχεδιασμό, το MX-M316N συνδυάζεται τέλεια με τα πιο σύγχρονα περιβάλλοντα γραφείου.

 • Sharp MX-M356N

  Το MX-M356N είναι ένα A3 ψηφιακό πολυμηχάνημα (φωτοτυπικό, εκτυπωτής, scanner και προαιρετικά fax) με ταχύτητα εκτύπωσης έως 35 σελίδες το λεπτό.
  Προσφέρει ποιότητα εκτύπωσης σε περιβάλλον γραφείου/ομάδας εργασίας και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει απόλυτη αποδοτικότητα.
  Διαθέτει έγχρωμη LCD οθόνη 7 ιντσών για εύκολο χειρισμό. Επίσης το MX-M356N διαθέτει τροφοδότη εγγράφων 100 φύλλων και stackless duplex module για εύκολη εκτύπωση διπλής όψης.

  Το MX-M356N διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που του βοηθούν να συμμορφώνεται με διάφορους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, και σε σχέση με την ασφάλεια, διαθέτει λειτουργίες αρχικοποίησης,  κρυπτογράφησης και διαγραφής δεδομένων.

  Με ένα συμπαγές αποτύπωμα και κομψό σχεδιασμό, το MX-M356N συνδυάζεται τέλεια με τα πιο σύγχρονα περιβάλλοντα γραφείου.