Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Datalogic

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7
 • Datalogic Falcon X3+

  Το ασύρματο mobile computer Falcon™ X3+ επιτυγχάνει την απόλυτη αντοχή, εργονομία, υπολογιστική χρήση και τεχνολογία πληροφορίας, την ώρα που παρέχει μία στυλάτη επιλογή για περιβάλλοντα που απαιτούν συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο.
  Το ράδιο Laird/Summit IEEE 802.11 a/b/g/n dual band Wi-Fi radio του Falcon παρέχει εξαιρετική διακίνηση πληροφορίας μαζί με ένα σύστημα κεραίας για μέγιστη κάλυψη. Η πιστοποίηση  CCX v4 παρέχει επίπεδα κωδικοποίησης για συμβατότητα με PCI και γρήγορη πλοήγηση σε μεγάλες εγκαταστάσεις.

 • Datalogic HERON D130

  Οι Heron entry-level Readers πληρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές για να ικανοποιήσουν κάθε χρήστη. Ιδανικοί για ανάγνωση εξ΄αποστάσεως (περισσότερο απο 20 cm ) στο σημείο λιανικής πώλησης (POS) ή εφαρμογές γραφείου, οι Heron Readers παρέχουν υψηλή απόδοση σε ένα καινοτόμο πακέτο σχεδιασμού .
  Interface : RS232, USB

 • Datalogic Magellan 2300 HS 1D

  Το scanner Magellan 2300HS είναι ειδικά σχεδιασμένο για σημεία λιανικής πώλησης στα οποία απαιτείται υψηλή απόδοση και εγκατάσταση σε περιορισμένο χώρο με οριζόντιο προσανατολισμό. Προσαρμοσμένο για εφαρμογές μεσαίου έως μεγάλου όγκου συναλλαγών σε προσιτή τιμή, το Magellan 2300HS είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για χρήση σε φαρμακεία, μίνι-μάρκετ, μικρού ή μεσαίου μεγέθους μανάβικα, καταστήματα με εργαλεία και εξειδικευμένα καταστήματα. Με κορυφαία στην κατηγορία του απόδοση σάρωσης για υψηλή εργονομία και παραγωγικότητα, το μοντέλο 2300HS διαθέτει τη γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία της σειράς Magellan.
  Interface : RS232, USB

 • Datalogic Magellan 8400

  Ηλεκτρονικός Ζυγός με Scanner
  Υψηλής ποιότητας και αντοχής το μοναδικό πολυδεσμικό scanner και ταυτόχρονα ζυγαριά της εταιρίας Datalogic είναι ιδανικό για καταστήματα εντατικής λιανικής με ζυγιζόμενα είδη.
  Το Scanner είναι διπλό και λειτουργεί ταυτόχρονα οριζόντια και κάθετα ώστε να γίνεται πολύ γρήγορα η ανάγνωση του barcode του προιόντος. Το οριζόντιο τμήμα του Scanner είναι και ζυγαριά με δυνατότητα ζύγισης μέχρι 15 κιλά.
  Συνδέεται εύκολα με εφαρμογές λιανικής πώλησης.

 • Datalogic Powerscan 7000 2D...

  Ο barcode αναγνώστης Powerscan 7000 της Datalogic είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής αντοχής που τον καθιστούν ανθεκτικό σε πτώσεις και σκληρή χρήση. Παράλληλα, το μικρό βάρος και η εργονομία του επιτρέπουν άνετη πολύωρη χρήση. Μεγάλη ταχύτητα ανάγνωσης είτε με τη βάση του είτε χωρίς αυτή.
  Interface : RS232, USB

 • Datalogic QuickScan Lite...

  To QuickScan Lite QW2100 Reader ανήκει στην αξιόπιστη σειρά  QuickScan προϊόντων συλλογής φορητών δεδομένων της Datalogic ADC. Ο QuickScan Lite QW2100 Reader είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε ειδικά για την ανάγνωση από απόσταση και την αναγνώριση περικομμένων γραμμωτών κωδικών που είναι κοινοί σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Ένα προϊόν, ιδανικό για χρήση σε καταστήματα λιανικής , ελαφριά βιομηχανία , έγγραφα / επεξεργασία νομοσχέδιων και καταστήματα τραπεζών. Συνοδεύεται με βάση στήριξης για πιο εύκολη χρήση.
  Interface : RS232, USB

 • Datalogic Skorpio X3

  Αυτό το στιβαρό mobile computer είναι ιδιαίτερα ταιριαστό για λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε περιβάλλον καταστημάτων τόσο σε ράφια καταστήματος όσο και σε αποθήκες stock. Με την καλύτερη εργονομία στην αγορά, το Skorpio X3 mobile computer μειώνει την κούραση του χρήστη χωρίς καμία έκπτωση στην αξιοπιστία και την στιβαρότητα, αφού αντιστέκεται σε δύσκολα περιβάλλοντα, πολλαπλές πτώσεις, ισχυρές δονήσεις και συνεχόμενες κυλήσεις. Το μοντέλο με λαβή πιστολιού διαθέτει την πιο ανθεκτική και άνετη λαβή στην αγορά.
  Οι ασύρματες δυνατότητες επικοινωνίας του Skorpio X3 mobile computer (Bluetooth® EDR, IEEE 802.11 a/b/g) επιτρέπουν γρήγορες συναλλαγές και ολοκληρωμένη διαδραστικότητα με συστήματα πληροφορίας.