Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Honeywell

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6
 • Honeywell MS-1250 Voyager 1D

  Το barcode scanner MS-1250 Voyager μίας δέσμης είναι απλό στη χρήση και εύκολα παρέχει επιθετική ανάγνωση των γραμμικών barcodes. Συνοδεύεται με βάση στήριξης για πιο εύκολη χρήση.
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-1900 Xenon 2D

  Το barcode scanner MS-1900 Xenon 2D προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις. Η Xenon 1900, έκτη γενιά της τεχνολογίας απεικόνισης της Honeywell, επαναπροσδιορίζει το πρότυπο για τους φορητούς σαρωτές. Με έναν προσαρμοσμένο αισθητήρα που έχει βελτιστοποιηθεί για τη σάρωση γραμμικού κώδικα, το MS-1900 Xenon προσφέρει κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία για μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών που απαιτούν την ευελιξία της τεχνολογίας απεικόνισης.
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-3580 Quantum 1D

  Το  MS 3580 Quantum είναι ένα συμπαγές, ευέλικτο, και ακριβές barcode scanner.  Είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο, καθιστώντας το ιδανικό για μια ποικιλία από εφαρμογές σε σημεία λιανικής πώλησης, όπως καταστήματα ψιλικών, κάβες και φαρμακεία.
  Πλήρης λειτουργία αυτόματης σάρωσης
  Αποκωδικοποίηση όλων των στάνταρντ γραμμικών κωδικών 1D, RSS-14, περιορισμένων RSS & εκτεταμένων RSS
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-3780 Fusion 1D


  Το barcode scanner MS3780 είναι ένας σαρωτής χειρός τεχνολογίας LED arrays γενικής χρήσεως που αναγνωρίζει όλους τους τύπους barcode με χαμηλό κόστος κτήσης.
  Η σειρά Fusion προσφέρει ευελιξία στη χρήση καθώς μπορεί με τη βάση στήριξης να μετατραπεί σε hands-free scanner και έχει σαν κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα σάρωσης και την αξιοπιστία.
  Είναι συσκευή πανκατευθυντικής ανάγνωσης και διαβάζει κώδικες 1D σε κάθε γωνία, επιπλέον επιβεβαιώνει την ορθή λήψη με Beeper και Led.
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-5145 Eclipse 1D

  To MS-5145 Eclipse 1D είναι ένα εύχρηστο φορητό laser scanner μίας δέσμης. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία Metrologic Codegate μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Η τεχνολογία Codegate επιτρέπει στο χρήστη να στοχεύσει εύκολα το επιθυμητό barcode και να ολοκληρώσει τη μετάδοση δεδομένων με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό κάνει το MS-5145 Eclipse 1D την τέλεια επιλογή για σάρωση, επεξεργασία εγγράφων και έλεγχο αποθεμάτων.
  Interface : RS232, USB

 • Honeywell MS-9540 Voyager 1D

  Οι scanners χειρός Metrologic Voyager και VoyagerCG έχουν καταφέρει να γίνουν το σημείο αναφοράς του κλάδου για την αξία και τις επιδόσεις τους . Οι κομψοί αυτοί σαρωτές μίας δέσμης διαθέτουν μία πατενταρισμένη τεχνολογία αυτόματης ενεργοποίησης υπερύθρων και μπορούν να αποκωδικοποιούν όλους τους βασικούς γραμμωτούς κώδικες 1D, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών RSS .
  Interface : RS232, USB